VIP MedarbejderShop

Vores VIP MedarbejderShop er en webshop, hvor jeres medarbejdere kan købe varer og gaver af designerbrands til stærkt nedsatte priser - skabt specielt til at vise medarbejdere, at de er værdsat. Læs mere om fordelene ved medarbejdershoppen og se, hvordan I kan give jeres medarbejdere adgang.

En medarbejdershop med fordele

Vores VIP medarbejdershop fungerer på mange måder som en helt almindelig webshop og mange firmaer bruger den som en personalegode. Den store forskel er, at jeres medarbejdere får særlig adgang til den. Den kan altså ikke tilgås af alle. Her kan I finde et stort udvalg af lækre produkter af designerbrands til lavere pris. Medarbejdershoppen er derfor populær blandt mange medarbejdere.

Med vores VIP MedarbejderShop får I fordele som:  

1. Stort udvalg af lækre produkter

2. Markant billigere designervarer

3. Nem og hurtig check-out og levering 

Derudover er medarbejdershoppen gratis for jeres virksomhed at få adgang til.

Udvalg i VIP MedarbejderShop

Vi har et stort udvalg af varer fra nogle af de mest anerkendte designerbrands verden over i VIP medarbejdershoppen. Du kan finde produkter inden for mode, tilbehør, boligindretning og meget mere. Det bedste af det hele er, at du kan købe produkterne til en brøkdel af den almindelige pris. Udvalget opdateres løbende, da der hele tiden kommer nye lækre produkter.  

Uanset om du er på udkig efter det seneste nye inden for elegant tilbehør til hjemmet, fede gadgets eller bare ønsker at forkæle dig selv med kvalitetschokolade eller en blødt alpaka plaid, så kan du højst sandsynligt finde det i vores VIP MedarbejderShop.

Vi forhandler brands som Bon Goût, , Canon, Ecooking, Georg Jensen, JBL, Design Concept Denmark, HAY, Karmameju, Lakrids by Bülow, Rains, Rosendahl, Stelton, Summerbird og mange flere.

Køb billige julegaver

I VIP medarbejdershoppen kan alle jeres medarbejdere købe en række produkter i høj kvalitet både til sig selv og andre. I kan finde værtindegaver, fødselsdagsgaver, julegaver eller ting til køkkenet, stuen eller soveværelset. 

Medarbejdershoppen er åben fra sidst i oktober til december og igen fra sidst i januar til marts, og derfor har I rig mulighed for at købe alle jeres julegaver en hel del billigere, end hvad de ellers ville koste. VIP medarbejdershoppen er derfor ofte et hit blandt medarbejdere, når julegaverne til familie og venner skal købes. Det er en nem og billig måde at købe alle julegaverne på.     

Sådan fungerer medarbejdershoppen

Vores eksisterende kunder vil automatisk få tilbudt adgang til VIP medarbejdershoppen. Det betyder, at alle jeres medarbejdere kan få mulighed for at gå på opdagelse i webshoppen og købe det, de har lyst til. Det kræver et login, som I får tilsendt af os, og herefter er der fri adgang.    

Hvis I endnu ikke er kunde, kan I få adgang til VIP medarbejdershoppen ved at udfylde kontaktformularen nederst på siden. I vil herefter blive kontaktet af os.   

Det er nemt og bekvemt at købe produkter i VIP medarbejdershoppen. Du tilføjer produkter til kurven, og herefter betaler du med det samme ved check out. Det er muligt at betale med kort- eller Mobilepay, og du får leveret jeres varer med GLS. Det fungerer fuldstændig som mange andre webshops, I er vant til. 

Gå til medarbejdershoppen her.

Ansøgning til VIP MedarbejderShop

Skal udfyldes

Eksempler på produkter som du kan finde på VIP MedarbejderShoppen

Gardena Ecoline Havesæt

Fremstillet af mindst 65% genbrugsmaterialer. Tysk kvalitet og bæredygtighed, samt vinder af Award Design 2022.

Thylandia Gin pakke

Thylandia gin er lavet på spiritus af korn og tilsat 11 omhyggeligt udvalgte urter, rødder og bær. Destilleret på rent dansk kildevand.

Bernandes Green stegepande

Fremstillet i 100 % genanvendt aluminium fra 34 brugte dåser, så du med samvittigheden i orden kan lave mad. Produceres i Italien.

Meditationspakke

Meditationspakke den perfekte madras, pude og net til dig, når du vil meditere, slappe af eller lave yoga. 100% GOTS certificeret økologisk bomuld.

Bluetooth højttaler, 2 stk.

Du tror ikke dine egne ører, når du hører SACKit Go 300 S Care spille! Ekstra passiv enhed, som sikrer en bedre og dybere bas. De kan spille stereo.

Touch 300 Høretelefoner

ANC og 22 timers batteritid. Du får imponerende stor lyd og en super pasform med de komfortable over-ear høretelefoner.

DL20 Bordlampe

Få det klassiske og stilrene look i dit hjem. DL20 er en lampe med mange smukke facetter. Lampeskærmen giver et smukt og varmt skær som gør sig godt i alle rum. Brug lampen ved siden af din seng, i stuen eller som lampe i køkkenet

Luksuspakke

Her får du en lækker dansk pakke fra Ecooking , som er til dig, der vil have sund og smuk hud uden for meget nonsens. Produkterne er, hvad de hedder og giver sig ud for at være. De er lette at gennemskue, nemme at bruge og så effektive, at du kan slippe bekymringerne om din hud.