Showroom i Skovlunde

Velkommen til vores showroom, hvor vi præsenterer et bredt udvalg af firmajulegaver, der vil imponere dine medarbejdere og samarbejdspartnere ved juletid. Vores sortiment spænder lige fra klassiske og elegante lamper til moderne og innovative gadgets.

Vi ved, hvor vigtigt det er at give en gave, der både er personlig og af høj kvalitet. Derfor inviterer vi dig til at besøge vores showroom og mærke kvaliteten på vores gaver med egne hænder.

Udfyld formuleren, så ringe vi dig op med nogen forslag til en rundvisning.

Du er også velkommen til at ringe hvis du vil vide mere: 44 53 99 88

Book et uformelt og hyggeligt besøg i vores showroom

Skal udfyldes

Udvalgte områder af vores showroom

Lamper

Lamper der kan tilføje en særlig og luksuriøs stemning til dit hjem eller kontor. Mange af vores lamper kan også benyttes udenfor og har ikke nogen ledning.

Opbevaring

Frame 42 inklusiv en låge er en fleksibel opbevaringsløsning bestående af et kvadratisk modul i en kubistisk ramme.

Plaider og halstørkælder

Smukke og virkelig brøde plaider og halstørkælder, i enfarvede og klassiske ternede mønster samt med og uden frynser tilføjer plaiden et strejf af elegance og luksus til dit hjem. Flere i Recycled materialer, baby alpaka uld. Nogen med produktion i Italien andre i Nepal. 

Sengetøj

Vores sengetøj fås altid i 2 længder og kommer i farver og materialer, såsom økologist bomuld, satin. I dette år har vi valgt at køre med beige farvet og lyseblå toner.

Plakater

Brainchilds fortolkning af svanen ægget og koglen er dansk design af højeste kvalitet, som fuldender din boligindretning.

Tasker

Vi har taske i mange kvaliteret. Håndlavet bøffellæder er en af de kvaliteter vi tilbyder - som denne skuldertaske som har et rustik og naturlig udseende, og er velegnede til både hverdags- og professionelt brug. 

Personlige gaver

Hår-og skæg trimmer var en af de mest valgte gaver sidste år så derfor er den gave selvfølgelig med igen i år. Smykker med ferskvandsperler er en nyhed som er et produkt vi ikke før har haft med i vores gaveudvalg. 

Køkken

I vores køkkenafdeling har vi b.la. disse lækre knive fra Morsø som har rustfri stålklinger med en god tykkelse og skafter af FSC-certificeret eg.