Firmajulegaver

Giv dine medarbejdere en god julegave valgt med omhu og omtanke. Vi har et bredt udvalg af nationale og internationale brands.

Julegaver til medarbejdere 

Det er populært at give firmajulegaver online, hvor medarbejdere selv kan vælge deres julegave. På den måde er du sikker på, at mange medarbejdere kan finde en julegave, de gerne vil have. Som en af Danmarks førende julegaveleverandører ved vi, hvordan man sammensætter et eftertragtet udvalg af firmajulegaver, hvor der er noget for alle. Når alle jeres medarbejdere har valgt julegaver, bliver de leveret i flotte ansvarlige poser. Alle pakker leveres i december.

Udvalg af julegaver til ansatte 

De fleste vil gerne give deres ansatte nogle fine julegaver. Derfor har vi et bredt og varieret udvalg af firmajulegaver i høj kvalitet fra mange kendte mærker. Vi har firmajulegaver, som matcher mange forskellige ønsker, og derfor finder du både æstetiske, praktiske og trendy julegaver i vores udvalg. Derudover er mange af vores julegaveideer ansvarlige. Vi har fire priskategorier, og i vores julekatalog kan du se alle julegaveideerne inden for hver af de fire priskategorier. Udvalget inden for alle priskategorier er stort og varieret.

Firmajulegaver - vælg selv

Hos os vælger medarbejderne selv deres julegave i vores julegaveshop. Det kan være svært at vælge de rette firmajulegaver, men sammen med jer sammensætter vi et udvalg, som passer til lige netop jeres virksomhed og medarbejdere. 

Vores proces er meget simpel. I vælger selv priskategori, og de julegaver, der skal indgå i udvalget. Derefter får jeres medarbejdere adgang til de udvalgte julegaver i et gaveunivers, hvor de frit kan vælge en gave, som derefter vil blive sendt til jer.     

Se et udpluk af gaver i priskategorien 320 kr.

DL20 Bordlampe

Få det klassiske og stilrene look i dit hjem. DL20 er en lampe med mange smukke facetter. Lampeskærmen giver et smukt og varmt skær som gør sig godt i alle rum. Brug lampen ved siden af din seng, i stuen eller som lampe i køkkenet

Endurance Race TWS in-ear høretelefoner

De totalt trådløse, aktive JBL Endurance Race in-ear høretelefoner er altid klar til brug. 30 timers batteritid og et vandtæt, støvtæt design holder dig kørende med JBL Pure Bass og fuld komfort hele dagen.

ADV Entity rygsæk, 35L

ADV Entity rygsækken er perfekt til hverdags gå-ture eller til din active rejse. Den er udstyret med både hofte- og brystustering, så du får den bedste pasform. Den har vejrbeskyttende toplomme og praktiske lommer til opbevaring af din regnjakke eller drikkedunk.

Gardena Ecoline Havesæt

Fremstillet af mindst 65% genbrugsmaterialer. Tysk kvalitet og bæredygtighed, samt vinder af Award Design 2022.

Thylandia Gin pakke

Thylandia gin er lavet på spiritus af korn og tilsat 11 omhyggeligt udvalgte urter, rødder og bær. Destilleret på rent dansk kildevand.

Sorte Mega Riflet krus

Krus fra Royal Copenhagen, er et stykke håndmalet kulturhistorie. Med krus som disse kan du snildt invitere veninderne på kaffe.

6-Layer soft blanket

Et delikat tæppe, når du har brug for noget ekstra lækkert. Rent og blødt mod din hud, og med ikke mindre end 6 lag økologisk bomuld.

Pundit brætspil

Pundit spillet er et nyt dansk brætspil udviklet af fans, til fans som elsker fodbold og paratviden, statistik og sjove facts - og som tør dyste mod venner og familie i hvem der ved mest om spillet med den lille runde... Genoplev fodboldhistoriens største spillere på en rejse fuld af nostalgi, humor og skarp konkurrence!

aJAZZ højtaler

aJAZZ er KREAFUNKs nyeste designikon. Bluetooth højtaleren imponerer med både sin unikke form og kraftfulde lyd. Men lad dig ikke narre af navnet – uanset om du er til avantgarde, house, rock eller pop, SÅ spiller aJAZZ alle genrer med dybde og klarhed.

Se et udpluk af gaver i priskategorien 400 kr.

Vase og vinkøler

Small revolution vase og vinkøler, et bevis på, hvordan plastikaffald kan forvandles til et luksuriøst unikt kunstværk. Produceret i DK

Torso portable bordlampe

Torso portable bordlampe af Krøyer-Sætter-Larsen er en miniatureversion af deres populære design i fuld størrelse med samme navn. Den har en messingbelagt knap på lærredskærmen, så du kan tænde og slukke lyset med et tryk på en finger. En skjult USB oplader ved basen sikrer let opladning.

Delikatessepakke

Løgismose delikatessepakke. Her får I et væld af håndplukkede specialiteter udvalgt ud fra den sublime smagsoplevelse og det gode håndværk.

Stigegolf

STIGEGOLF består af et målstativ og seks par bolde bundet på en snor, og det går ud på at score flest point ved at kaste boldene, så de bliver hængende på stigens trin.

Der medfølger en lækker stofpose til transport og opbevaring af spillet.

Økologisk sengetøj, 2 sæt

Sengesættet er fremstillet af 100% økologisk satinvævet bomuld, der giver et glat og blødt sengetøj, som er slidstærkt. Satinvævning giver en glansfuld overflade. Sengesættet er certificeret med Svanemærket – GOTS – Fairtrade - SA8000 - Oeko-tex .

FOODIE håndmixer og stavblender

Den nye Foodie serie inviterer til dagligt brug med sit funktionelle og brugervenlige design. FOODIE er en uundværlig hjælper i køkkenet, når der skal laves alt fra flødeskum til pesto. 

Økologiske håndklæder, 6 stk.

Oplev følelsen af luksus fra morgenstunden med bløde og behagelige håndklæder i frotté fra Georg Jensen Damasks eksklusive Damask Terry kollektion. En gave der giver glæde hver dag –
i mange år fremover. 

Luksuspakke

Her får du en lækker dansk pakke fra Ecooking , som er til dig, der vil have sund og smuk hud uden for meget nonsens. Produkterne er, hvad de hedder og giver sig ud for at være. De er lette at gennemskue, nemme at bruge og så effektive, at du kan slippe bekymringerne om din hud.

Line salt- og peberkværne

Line salt- og peberkværne fra Peugeot med en stilren knap i metal på oversiden til at justere kværneindstillingen med en enkelt bevægelse. De har et klassisk og storslået design i træ og aluminium, som er fremstillet i Frankrig.

Hâws Laguiole steakbestik, 12 dele

Disse steak gafler og knive er lavet af 420 rustfrit stål og mærket med et cikade logo. Sættet består af 6 steak gafler og 6 steak knive med håndtag af ibenholt og kommer i en sort gaveæske. Produktet tåler ikke opvaskemaskine.

Se et udpluk af gaver i priskategorien 560 kr.

Mabel skammel

Small Revolution Mabel skammel har en silkeagtig overflade og kan bruges både inde og ude. Genanvendt plast fra industrielle plastrør.

Meditationspakke

Meditationspakke den perfekte madras, pude og net til dig, når du vil meditere, slappe af eller lave yoga. 100% GOTS certificeret økologisk bomuld.

Laserafstandsmåler og vaterpas

Dewalt Laserafstandsmåler og vaterpas Giver en perfekt måling helt ned i millimeter. effektive og meget nøjagtige vaterpas på 60cm.

Mini elkedel

Smegs lille elkedel i 50'er style er med sit elegante og farvestrålende udseende et ikon. Med en effekt på 1400 watt og 0,8 liter.

Weekendtaske i læder

Her får du både en lækker weekendtaske fra Bon Gout.

Lavet i lækker Montana læder og er et must have når du skal på spaophold eller sommerhustur.

2 Padel bat med bolde

Der er rigtig mange mennesker, som er blevet bidt af denne sport, så er det med at have grejet i orden, når du spiller padel tennis

Duffelbag

Craft duffelbag 70L er en slidstærk og alsidig taske med vandtætte lynlåse og to store sidelommer. Tasken kommer med justerbare skulderstropper.

Drinksglas & Gin

Det er fredag, det er weekend, og det er G'n'T dag! Du skal have masser af isterninger, den rette gin, og selvfølgelig de rette glas.

Oplevelsespakke

GO DREAM er et dansk firma, der tilbyder de mest fantastiske oplevelser. De tror på, at det er oplevelser der giver liv til sjælen, krydrer tilværelsen og udvider horisonten – livet skal være fuld af dem! Her har du den perfekte oplevelsesgave til en du holder af.

Se et udpluk af gaver i priskategorien 720 kr.

Friluftudstyr

Multifunktionel letvægts rygsæk lavet af genbrugsmaterialer. Classic Vacuum Bottle fra Stanley er en termoflaske der har dobbelt vakuum isolering og er lavet af rustfrit stål samt BPA-fri plast og Stanley´s bestseller – termokruset.

Canairi®

Canairi® er en Fresh Air Monitor™, der forbedrer dit indeklima og sundhed. Den har en indbygget CO2-sensor, der måler luftkvaliteten i dit hjem.

Exclusive danskvandsmaskine

AGA Exclusive er en danskvandsmaskine i premium kvalitet, fremstillet helt i rustfrit stål. Den smudsafvisende overflade sikrer, at man ikke kan se fingeraftryk. Maskinen er støjsvag og enkel at anvende, og mængden af bobler er nem at regulere.

Kuffertsæt

Funktionelt kuffertsæt lavet i 35% genbrugsmateriale. Indbygget lås og er spinnere med 4 hjul for let og ubesværet håndtering.

Kåbe – Varm og Vindtæt

NORDBAEKs badekåbe til mænd og kvinder er designet af vinterbadere til vinterbadere og er lavet i den bedste kvalitet. Materialet er en lækker vindtæt quilt med lækker blød fleece på indersiden. Kåben har desuden en lang række praktiske features designet til at gøre oplevelsen ved havet endnu bedre.

Blå Mega Riflet skål

Den store skål vil stå smukt som den centrale dekoration på ethvert bord eller kan fyldes med frugt eller en stor salat og bruges til smukke serveringer.

Bluetooth højttaler, 2 stk.

Du tror ikke dine egne ører, når du hører SACKit Go 300 S Care spille! Ekstra passiv enhed, som sikrer en bedre og dybere bas. De kan spille stereo.

Skatteregler ved julegaver til ansatte

Mange er i tvivl om, hvor meget gaver til medarbejdere må koste. Når du giver dine medarbejdere julegaver eller andre gaver, så er der nogle skatteregler, du skal følge. Dine medarbejdere må få en julegave for 900 kr. inkl. moms, men hvis du ikke giver dine medarbejdere andre gaver i løbet af året, må gaven gerne koste helt op til 1200 kr inkl. moms. Giver du gaver for mere end 1200 kr. inkl. moms. skal hele beløbet beskattes. 

Derudover skal medarbejdere altid betale skat af kontantgaver samt gavekort medmindre gavekortet kun giver adgang til få udvalgte gaver hos en udbyder på nettet eller arbejdsgiveren på forhånd har valgt en gave for gavebeviset til medarbejderen.

Meningsfulde relationer

Hos Common Sense er vores mission at hjælpe vores kunder med at skabe meningsfulde relationer med deres medarbejdere. Vi tror på, at en god firmajulegave kan være med til at styrke denne relation, og vi er klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte gave til dine medarbejdere. Kontakt os i dag for at høre mere om vores udvalg af firmajulegaver 2024 og få hjælp til at vælge den bedste gave til dine medarbejdere. Vores dedikerede team af eksperter står klar til at vejlede dig gennem hele processen og sikre, at dine medarbejdere føler sig værdsat og anerkendt. Så lad os hjælpe dig med at sprede juleglæde og styrke båndene mellem dig og dine medarbejdere i år!