Firmajulegaver

Giv dine medarbejdere en god julegave valgt med omhu og omtanke. Vi har et bredt udvalg af nationale og internationale brands. Ring til os og hør nærmere 44 53 99 88

Skriv dig op og få det første julekatalog!

Skal udfyldes

Vi glæder os helt vildt til at vise dig det nye julekatalog.

Bestil dit eksemplar i dag og åbn døren til juleglæde lige efter sommerferien. Lad dig inspirere af stilfulde gadgets og eksklusive produkter og lad os hjælpe dig med at skabe uforglemmelige øjeblikke for dine ansatte og forretningspartnere. Julen venter på dig - lige ude i postkassen!

Se et udpluk af gaver i priskategorien 320 kr.

Sorte Mega Riflet krus

Krus fra Royal Copenhagen, er et stykke håndmalet kulturhistorie. Med krus som disse kan du snildt invitere veninderne på kaffe.

Bernadotte termokande i plastik

Designklassiker i går plast med stål indsats. Den elegante Bernadotte tekande er en ægte designklassiker, der er elegant på tebordet, eller når du blot vil brygge din yndlingste.

aPOP in-ear høretelefoner

De totalt trådløse høretelefoner er altid klar til brug. Med fire indbyggede mikrofoner er de utrolig velegnede til telefonsamtaler

Padel bat & bolde

Varlion's LW One er perfekt til begynderen! Højtydende bold, der udelukkende er udviklet til padel, og som ikke kun er udviklet på baggrund af spillerens spillestil, men også på baggrund af virkningen af de miljømæssige og geografiske forhold, som den konkurrerer under.

ML4 lejrlygte & MH3 pandelampe

Lygten har op til 300 lumens og har både rødt lys i tre forskellige lysstyrker samt en lysdæmpende funktion, så du kan spare på batteriet. Pandelampen har et kompakt design på 92 gr. Lumen – 200 lumen Rækkevidde – op til 130 meter. Brændetid – op til 35 timer

Digital vejrstation m/farvedisplay

En digital vejrstation med farvedisplay er en avanceret måde at holde styr på vejret i dit område. Med dens farvedisplay kan du nemt se forskellige vejrdata, såsom temperatur, luftfugtighed på en overskuelig måde.

Fritid og træning

Designet til maksimal ydeevne på et højt sportsniveau. Førsteklasses jersey er fremstillet af tyndt, meget elastisk og recycled polyestermateriale, Fuld lynlås, sidepaneler med struktureret overflade, to sidelommer med lynlås, vævet hætte og løkke for sikkert at fastgøre hætten, når den ikke er i brug. 
Tæt pasform.

Hængekøje med myggenet

Hængekøjen med myggenet er let at opstille og tage ned. Den er lavet af letvægtsmaterialer, som gør den nem at transportere. Max bæreevne -150 kg

Gin & Tonic pakke

1 fl. Bivfrost Arctic Gin 50 cl.
2 fl. Goldberg Mediterranian Tonic 2x20 cl.
2 fl. Goldberg tonic 2x20 cl.
Snack Attack - Nøddemix 50 g.
Snack Attack - BBQ Corn 35 g.

Se et udpluk af gaver i priskategorien 400 kr.

Circular affaldsspand, 22 L

Elegant affaldsspand som kan indeholde 22 liter. Fordi affaldssortering er god stil. Hvis din husstand skal sortere bioaffald, eller du selv komposterer, så er Circular bio affaldsspand fra Zone Denmark det rigtige valg.

Økologisk sengetøj, 2 sæt

Sengesættet er fremstillet af 100% økologisk satinvævet bomuld, der giver et glat og blødt sengetøj, som er slidstærkt. Satinvævning giver en glansfuld overflade. Sengesættet er certificeret med Svanemærket – GOTS – Fairtrade - SA8000 - Oeko-tex .

Hvid Riflet skåle

Stellets enkle, hvide overflade får hver steldel til at skille sig ud i håndmalet elegance, hvor de ikoniske rifler i porcelænet får lov at stråle.

Sara halstørklæde 100% cashmere

Tørklædet i lavet af 100% luksus cashmere , og er en sand klassiker i din garderobe mange år fremover. SARA er certificeret håndlavet, og fremstillet på en gammeldags håndstrikkemaskine i vores sociale workshop i Kathmandu, Nepal helt uden brug af elektricitet.

Delikatessepakke

Løgismose delikatessepakke. Her får I et væld af håndplukkede specialiteter udvalgt ud fra den sublime smagsoplevelse og det gode håndværk.

Duffelbag

Craft duffelbag 95L er en slidstærk og alsidig taske med vandtætte lynlåse og to store sidelommer. Tasken kommer med justerbare skulderstropper.

Økologiske håndklæder, 6 stk.

Oplev følelsen af luksus fra morgenstunden med bløde og behagelige håndklæder i frotté fra Georg Jensen Damasks eksklusive Damask Terry kollektion. En gave der giver glæde hver dag –
i mange år fremover. 

ADV Entity rygsæk, 35L

ADV Entity rygsækken er perfekt til hverdags gå-ture eller til din active rejse. Den er udstyret med både hofte- og brystustering, så du får den bedste pasform. Den har vejrbeskyttende toplomme og praktiske lommer til opbevaring af din regnjakke eller drikkedunk.

Love set - smykkesæt

Hos AnneBrauner er både materialer og kvalitet i højsædet og man udvælger kun de bedste materialer. Ørestikker, halskæde og armbånd

Se et udpluk af gaver i priskategorien 560 kr.

Knivsæt

Knivsæt, i rustfrit stål af høj kvalitet. FSC-certificeret egetræ. Eg er en af de mest modstandsdygtige træsorter som kan holde til daglig brug.

Blå Mega riflet ovnfast fad rundt 27 cm

Det runde ovnfaste fad i Blå Mega Riflet er er ideel til ideel til quiche eller tærte, både salte og søde. Undgå at skulle rykke dine retter fra et fad til et andet.

Balanced Lines sengetøj, 2 sæt

Blødt, sprødt satinvævet sengetøj i 100% bomuld gør underværker for ro og nattesøvn. Balanced Lines sengetøj fra Georg Jensen Damask

Pier portable LED lampe

Pier LED lampen er en smuk nyfortolkning af den klassiske skibslampe - deraf navnet. Med sit behagelige lys forlænger Pier de varme aftener på terrassen eller altanen.

St. John rejsetaske

St. John er den perfekte rejsetaske til din weekendtur. Tasken er håndlavet af eksklusivt bøffellæder, som er genfarvet med vegetabilske ekstrakter. Den er designet til at passe til det øverste rum på et fly.

MiiSOUND by MIIEGO – Topkvalitets-højttaler

Lækker transportabel topkvalitets-højtaler fra danske MIIEGO med trådløs lyd, stærk bas og indbygget håndtag, så den er nem at have med på farten.

H.C. Andersen damaskdug

H.C. Andersen-dugen er designet er fuld af eventyrlig fortælleglæde, og den damaskvævede dug skiller sig ud som et poetisk indslag i borddækningen.

Foodprocessor - ledningsfri

Følg dine ambitioner til dørs med den ledningsfri foodprocessor fra KitchenAid. Den leverer al den kraft, du forventer, uden ledning. Den er designet med et kraftigt genopladeligt litium-ion-batteri og leverer optimal driftstid og ydeevne.

Weekendtaske i læder og toilettaske

Her får du både en lækker weekendtaske og toilettaske fra Bon Gout. Tasken er lavet i lækker Montana læder og er et must have når du skal på spaophold eller sommerhustur. Toilettasken er lavet i R-PET genbrugsmateriale fra vandflasker.

Oplevelsespakke

GO DREAM er et dansk firma, der tilbyder de mest fantastiske oplevelser. De tror på, at det er oplevelser der giver liv til sjælen, krydrer tilværelsen og udvider horisonten – livet skal være fuld af dem! Her har du den perfekte oplevelsesgave til en du holder af.

Se et udpluk af gaver i priskategorien 720 kr.

Exclusive danskvandsmaskine

Exclusive er en danskvandsmaskine i premium kvalitet, fremstillet helt i rustfrit stål. Den smudsafvisende overflade sikrer, at man ikke kan se fingeraftryk. Maskinen er  enkel at anvende, og mængden af bobler er nem at regulere.

Kåbe – Varm og Vindtæt

NORDBAEKs badekåbe til mænd og kvinder er designet af vinterbadere til vinterbadere og er lavet i den bedste kvalitet. Materialet er en lækker vindtæt quilt med lækker blød fleece på indersiden. Kåben har desuden en lang række praktiske features designet til at gøre oplevelsen ved havet endnu bedre.

Kuffertsæt

Funktionelt kuffertsæt lavet i 35% genbrugsmateriale. Indbygget lås og er spinnere med 4 hjul for let og ubesværet håndtering.

Gift With History, 3 stk. dybe tallerkener

Tre dybe tallerkener på 17 cm fra Musselmalet Riflet, Blå Mega Riflet og Hvid Riflet er samlet i et smukt gavesæt, der repræsenterer tre særlige perioder i Royal Copenhagens historie. De dybe tallerkener er nyttige som morgenmadsskåle, til aftensmad og til små serveringer.

Julegaver til medarbejdere 

Det er populært at give firmajulegaver online, hvor medarbejdere selv kan vælge deres julegave. På den måde er du sikker på, at mange medarbejdere kan finde en julegave, de gerne vil have. Som en af Danmarks førende julegaveleverandører ved vi, hvordan man sammensætter et eftertragtet udvalg af firmajulegaver, hvor der er noget for alle. Når alle jeres medarbejdere har valgt julegaver, bliver de leveret i flotte ansvarlige poser. Alle pakker leveres i december.

Udvalg af julegaver til ansatte 

De fleste vil gerne give deres ansatte nogle fine julegaver. Derfor har vi et bredt og varieret udvalg af firmajulegaver i høj kvalitet fra mange kendte mærker. Vi har firmajulegaver, som matcher mange forskellige ønsker, og derfor finder du både æstetiske, praktiske og trendy julegaver i vores udvalg. Derudover er mange af vores julegaveideer ansvarlige. Vi har fire priskategorier, og i vores julekatalog kan du se alle julegaveideerne inden for hver af de fire priskategorier. Udvalget inden for alle priskategorier er stort og varieret.

Firmajulegaver - vælg selv

Hos os vælger medarbejderne selv deres julegave i vores julegaveshop. Det kan være svært at vælge de rette firmajulegaver, men sammen med jer sammensætter vi et udvalg, som passer til lige netop jeres virksomhed og medarbejdere. 

Vores proces er meget simpel. I vælger selv priskategori, og de julegaver, der skal indgå i udvalget. Derefter får jeres medarbejdere adgang til de udvalgte julegaver i et gaveunivers, hvor de frit kan vælge en gave, som derefter vil blive sendt til jer.     

Skatteregler ved julegaver til ansatte

Mange er i tvivl om, hvor meget gaver til medarbejdere må koste. Når du giver dine medarbejdere julegaver eller andre gaver, så er der nogle skatteregler, du skal følge. Dine medarbejdere må få en julegave for 900 kr. inkl. moms, men hvis du ikke giver dine medarbejdere andre gaver i løbet af året, må gaven gerne koste helt op til 1200 kr inkl. moms. Giver du gaver for mere end 1200 kr. inkl. moms. skal hele beløbet beskattes. 

Derudover skal medarbejdere altid betale skat af kontantgaver samt gavekort medmindre gavekortet kun giver adgang til få udvalgte gaver hos en udbyder på nettet eller arbejdsgiveren på forhånd har valgt en gave for gavebeviset til medarbejderen.

Meningsfulde relationer

Hos Common Sense er vores mission at hjælpe vores kunder med at skabe meningsfulde relationer med deres medarbejdere. Vi tror på, at en god firmajulegave kan være med til at styrke denne relation, og vi er klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte gave til dine medarbejdere. Kontakt os i dag for at høre mere om vores udvalg af firmajulegaver 2024 og få hjælp til at vælge den bedste gave til dine medarbejdere. Vores dedikerede team af eksperter står klar til at vejlede dig gennem hele processen og sikre, at dine medarbejdere føler sig værdsat og anerkendt. Så lad os hjælpe dig med at sprede juleglæde og styrke båndene mellem dig og dine medarbejdere i år!