Firmajulegaver

Giv dine medarbejdere en god julegave valgt med omhu og omtanke. Vi har et bredt udvalg af nationale og internationale brands.

Se et udpluk af gaver i priskategorien 320 kr.

Bernandes Green stegepande

Fremstillet i 100 % genanvendt aluminium fra 34 brugte dåser, så du med samvittigheden i orden kan lave mad. Produceres i Italien.

Sorte Mega Riflet krus

Krus fra Royal Copenhagen, er et stykke håndmalet kulturhistorie. Med krus som disse kan du snildt invitere veninderne på kaffe.

Thylandia Gin pakke

Thylandia gin er lavet på spiritus af korn og tilsat 11 omhyggeligt udvalgte urter, rødder og bær. Destilleret på rent dansk kildevand.

Gardena Ecoline Havesæt

Fremstillet af mindst 65% genbrugsmaterialer. Tysk kvalitet og bæredygtighed, samt vinder af Award Design 2022.

Craft Core vest

Craft Core er en alsidige vest har shell-materiale af genanvendt polyamid og polstring af genanvendt polyester.

City picnicsæt - tæppe og køletaske

City kollektionen rPET indeholder køletasker i forskellige sporty modeller tilpasset til et aktivt liv. 

Se et udpluk af gaver i priskategorien 400 kr.

Venø dynen

Særdeles slidstærk dansk kvalitet som opfylder de fleste behov til god nattesøvn. Dynefabrikken i Vamdrup anvender udelukkende grøn strøm.

Duffelbag

Craft duffelbag 70L er en slidstærk og alsidig taske med vandtætte lynlåse og to store sidelommer. Tasken kommer med justerbare skulderstropper.

Knivsæt

Knivsæt, i rustfrit stål af høj kvalitet. FSC-certificeret egetræ. Eg er en af de mest modstandsdygtige træsorter som kan holde til daglig brug.

Vase og vinkøler

Small revolution vase og vinkøler, et bevis på, hvordan plastikaffald kan forvandles til et luksuriøst unikt kunstværk. Produceret i DK

Delikatessepakke

Løgismose delikatessepakke. Her får I et væld af håndplukkede specialiteter udvalgt ud fra den sublime smagsoplevelse og det gode håndværk.

Stigegolf

Består af et målstativ og seks par bolde bundet på en snor. Skønt sommerspil

Se et udpluk af gaver i priskategorien 560 kr.

Canairi®

Canairi® er en Fresh Air Monitor™, der forbedrer dit indeklima og sundhed. Den har en indbygget CO2-sensor, der måler luftkvaliteten i dit hjem.

Mabel skammel

Small Revolution Mabel skammel har en silkeagtig overflade og kan bruges både inde og ude. Genanvendt plast fra industrielle plastrør.

Meditationspakke

Meditationspakke den perfekte madras, pude og net til dig, når du vil meditere, slappe af eller lave yoga. 100% GOTS certificeret økologisk bomuld.

Laserafstandsmåler og vaterpas

Dewalt Laserafstandsmåler og vaterpas Giver en perfekt måling helt ned i millimeter. effektive og meget nøjagtige vaterpas på 60cm.

Bluetooth højttaler, 2 stk.

Du tror ikke dine egne ører, når du hører SACKit Go 300 S Care spille! Ekstra passiv enhed, som sikrer en bedre og dybere bas. De kan spille stereo.

Mini elkedel

Smegs lille elkedel i 50'er style er med sit elegante og farvestrålende udseende et ikon. Med en effekt på 1400 watt og 0,8 liter.

Kuffertsæt

Funktionelt kuffertsæt lavet i 35% genbrugsmateriale. Indbygget lås og er spinnere med 4 hjul for let og ubesværet håndtering.

2 Padel bat med bolde

Der er rigtig mange mennesker, som er blevet bidt af denne sport, så er det med at have grejet i orden, når du spiller padel tennis