Se et udpluk af gaver i vores påskekatalog

Hatteæsker - mønstrede Familieæske

Påskemandler, marcipanæg,pralinéæg og belgiske fugleæg.

Easter Shell

Et varieret indhold af bl.a. chokolademandler, chokoladelakridser, fyldte påskeæg med karamel, lakrids og nougat.

Påskeæg med gourmetvingummi

Nyd et bredt udvalg af vores mest populære smagsvarianter inklusiv de to nye påskesmage, Yuzu med Passionsfrugt og Mango med Citron

Silver Eggs Classic

Amber Quail Eggs og Praliné Quail Eggs

EgoLader

Dessert- marcipanæg og mandler.

Easter art

Gaveæske med 100 fyldte æg med f.eks. saltkaramel, nougat, citron, kokos, hvid mintkaramel, passionsfrugt og cremet flødekaramel.

Metal påskeæg

Flotte metal påskeæg med blå blomster eller påskeliljer fyldt med økologiske og smagfulde marcipanæg.

Blandet økologiske påskeæg, 90 g

Karamel med mørk chokolade, nougat med lys chokolade, lakrids ganache med hvid chokolade

Forkæl dine kunder eller medarbejdere med skønne påskegaver

 
Påsken er en af ​​de mest elskede og festlige tider på året. Det er også en perfekt tid til at vise dine kunder eller medarbejdere, hvor meget du værdsætter dem. En lille gestus som at give en påskegave kan betyde meget og hjælpe med at opbygge stærkere relation. Hos os kan du finde et bredt udvalg af påskelækkerier fra vores kvalitetsbevidste leverandører, der vil gøre enhver glad.

Fokuser på kvalitet:
Vores udvalg af påskelækkerier er ikke kun smukke, men også af høj kvalitet. Vi går ikke på kompromis med vores leverandører, så vi kan garantere, at vores påskegaver er det bedste af det bedste. Vi har alt fra chokoladeæg til lakridser og veganske vingummier, som du kan tilpasse efter dine ønsker.

Giv en personlig gave:
En personlig påskegave viser, at du har tænkt på modtageren og taget dig tid til at vælge noget særligt til dem. Vi har et stort udvalg af personlige gaver, som du kan tilpasse med dit eget logo eller en personlig besked. Det er den perfekte måde at vise, at du sætter pris på dine kunder eller medarbejdere på en personlig og hyggelig måde.

Sådan bestiller du:
Det er nemt at bestille dine påskegaver hos os. Du kan vælge dine favorit påskelækkerier fra vores påskekatalog online som er forsynet med nummer og pris. Vi kan kontakte os på telefon og mail. Vi sørger for hurtig levering og garanterer, at dine påskegaver vil ankomme til tiden.

 

 

Hør mere om hvad vi kan tilbyde dig af påskegaver

Skal udfyldes