Om Common Sense

Commonsense har siden 1999 leveret gaveløsninger til danske og skandinaviske virksomheder. Vi leverer mere end 200.000 julegaver om året, og er dermed en af Danmarks førende julegaveleverandører.

Vores fundament og drivkraft er, som navnet antyder, SUND FORNUFT. For os er kvalitet, ansvarlighed og gode relationer kodeord i alt, hvad vi foretager os.

Vi er klar til at servicere jer gennem en tæt og konstruktiv dialog, hvad end det handler om en webløsning, påklædning eller en gave til jeres kunder og medarbejdere.

                     

Salg jul

Seema Colding

Jesper Brandt Larsen

Sara Foged Pedersen

Salgssupporter 

M: +45 4414 4206
sfp@comsen.dk

Link op med mig

Salg sport og merchandise

Mads Dalgaard

Mikkel Bjarnested

Key Account / Purchase Manager
M: +45 2681 9767
mib@comsen.dk

Link op med mig

Ledelse & Partner

Michael Finkielman

Founder, Owner and CEO

M: +45 2016 4666

mfi@comsen.dk

Link op med mig

Tina Finkielman

Preben Elkjær

Owner

Kundeservice & Lager

Ivan Hansen

Warehouse and Logistics

M: +45 4076 8678
lager@comsen.dk

Projekt & Digital

Julie Lehmann Andersen

Helle Ulriksfeldt

Digital Marketing Manager

M: +45 2384 4046

hu@comsen.dk

Link op med mig

Oliver Finkielman

Ansvarlighed er et vilkår

Hos Common Sense tager vi ansvar for vores handlinger. Det betyder, at vi så vidt muligt træffer valg, der er til gavn for både mennesker og miljø. Dette indebærer blandt andet, at vi tilbyder produkter af høj kvalitet, der kan bruges igen og igen. Samtidig vælger vi samarbejdspartnere, der kan levere produkter af genanvendte materialer. Vi er desuden opmærksomme på at gribe de muligheder for forbedring, der opstår undervejs, så vi bedst muligt kan nedbringe vores påvirkning på klimaet.

Bæredygtigt katalog

Vi får trykt ét enkelt katalog om året. Vi kalder det et julegavekatalog, men det rummer også mange af de gaveideer og produkter, der passer til jubilæer, kundegaver og firmatøj. Vi håber, vores kunder vil bruge det til inspiration hele året. Kataloget er trykt på FSC-certificeret papir, der kommer fra bæredygtigt skovbrug. I kataloget har vi synliggjort de mærkninger, der er for de enkelte produkter, så det er lettere for jer at vælge.