Jubilæumsgaver

Jubilæer på arbejdspladsen eller hos kunder og samarbejdspartnere skal naturligvis fejres. Vi har et stort udvalg af gaver i høj kvalitet af dansk og internationalt design til jubilarerne.

Hvad skal jubilaren have?

Det kan være svært at finde den helt rigtige gave til den ansatte, der måske har alt. For at spare tid og ærgrelse, giver vi jubilaren mulighed for selv vælge sin gave. Vi sender et login til vores jubilæums-gaveshop med gaveideer, der passer til jeres budget. Kontakt os og lad os finde den rigtige løsning for jer.

Udvalgte jubilæumsgaver fra vores katalog

H.C. Andersen damaskdug

H.C. Andersen-dugen er designet er fuld af eventyrlig fortælleglæde, og den damaskvævede dug skiller sig ud som et poetisk indslag i borddækningen.

Blå Mega Riflet Opbevaringskrukke Med Låg

Småkager til eftermiddagskaffen eller en blandet salat til aftensmaden kan alle finde plads i den Blå Mega Riflet krukke fra Royal Copenhagen.

Touch 300 Høretelefoner

ANC og 22 timers batteritid. Du får imponerende stor lyd og en super pasform med de komfortable over-ear høretelefoner.

Fanebærer fra Kay Bojesen

Den populære garder fra Kay Bojesen har fået nyt flag. Garderen, der tidligere har båret på et papirflag, er nu udstyret med et tekstilflag i bomuld.

Bernadotte kande til vand 2,2 L

Brug kanden til vand eller andre kølige drikke og lad kanden pynte på et sofistikeret middagsbord.

Trinity trebensvase

Dette er Baltic Sea Glass mest populære vase, som er en trebensvase, der er anderledes, enkel og smuk vase, der er meget nem at dekorere.

Fritz Hansen DOT skammel

Elegant skammel designet af Arne Jacobsen. Let i sit udtryk – en klassiker til store og små hjem. 

Hør mere om hvad vi kan tilbyde dig af jubilæumsgaver

Skal udfyldes