Jubilæumsgaver

Jubilæer på arbejdspladsen eller hos kunder og samarbejdspartnere skal naturligvis fejres. Vi har et stort udvalg af gaver i høj kvalitet af dansk og internationalt design til jubilarerne. Ring til os og hør nærmere 44 53 99 88

Hvad skal jubilaren have?

Det kan være svært at finde den helt rigtige gave til den ansatte, der måske har alt. For at spare tid og ærgrelse, giver vi jubilaren mulighed for selv vælge sin gave. Vi sender et login til vores jubilæums-gaveshop med gaveideer, der passer til jeres budget. Kontakt os og lad os finde den rigtige løsning for jer.

Udvalgte jubilæumsgaver fra vores katalog

H.C. Andersen damaskdug

H.C. Andersen-dugen er designet er fuld af eventyrlig fortælleglæde, og den damaskvævede dug skiller sig ud som et poetisk indslag i borddækningen.

Blå Mega Riflet Opbevaringskrukke Med Låg

Småkager til eftermiddagskaffen eller en blandet salat til aftensmaden kan alle finde plads i den Blå Mega Riflet krukke fra Royal Copenhagen.

Touch 300 Høretelefoner

ANC og 22 timers batteritid. Du får imponerende stor lyd og en super pasform med de komfortable over-ear høretelefoner.

Fanebærer fra Kay Bojesen

Den populære garder fra Kay Bojesen har fået nyt flag. Garderen, der tidligere har båret på et papirflag, er nu udstyret med et tekstilflag i bomuld.

Bernadotte kande til vand 2,2 L

Brug kanden til vand eller andre kølige drikke og lad kanden pynte på et sofistikeret middagsbord.

Vase

Dette er en vase fra Baltic Sea Glass som ligger på Bornholm. En anderledes, enkel og smuk vase, der er meget nem at dekorere.

Fritz Hansen DOT skammel

Elegant skammel designet af Arne Jacobsen. Let i sit udtryk – en klassiker til store og små hjem. 

Hør mere om hvad vi kan tilbyde dig af jubilæumsgaver

Skal udfyldes

Fejr jubilæer med unikke og kvalitetsgaver fra vores udvalg af danske og internationale brands.

Vi tilbyder alt fra smukke vaser og lysestager til moderne møbler, så du kan finde den perfekte gave til din jubilar. Vores udvalg er nøje udvalgt for deres unikke design og høje kvalitet, så du kan være sikker på at give en gave, der vil blive værdsat og husket i mange år fremover.

Vi ved, hvor vigtigt det er at finde den rigtige gave til jubilæet. Derfor har vi gjort det nemt for dig at finde gaven, der passer til netop din jubilar. Vores sortiment inkluderer Blå Mega Riflet Opbevaringskrukke med Låg, Touch 300 Høretelefoner, Fanebærer fra Kay Bojesen, Bernadotte Kande til Vand 2,2 L, Trinity Trebensvase og Fritz Hansen DOT Skammel. Vi lægger stor vægt på kvalitet og håndværk, så du kan være sikker på, at du får en gave, der er lavet til at vare.

 Så hvis du leder efter den perfekte jubilæumsgave til din arbejdsplads, kunde eller samarbejdspartner, er du kommet til det rette sted. Vi tilbyder også virksomheder at give deres medarbejdere et gavekort til en af vore jubilæumsshops, så medarbejdere i ro og mag kan vælge den gave som lige passer perfekt ind i deres hjem og stil. Lad os hjælpe dig med at finde den helt rigtige gave til at fejre denne særlige begivenhed!