Eksklusive firmagaver til jeres medarbejdere

Det kan være svært at finde den perfekte gave til sine medarbejdere. Vi har gjort det lettere for jer og samlet gaveideer fra kendte danske og internationale brands. Her finder I gaver i alle prisklasser, et stort udvalg af bæredygtige produkter og kendte designklassikere til påske, jul og jubilæer.

Så nemt er det at bestille julegaver hos Common Sense

1

Find gaver

Sammen finder vi et udvalg gaveideer, som dine medarbejderne kan vælge mellem. Vores møde foregår online, over telefon eller i vores showroom.

Kontakt os for at høre mere
2

Medarbejderne vælger

Når julen nærmer sig, modtager dine medarbejdere et personligt login. De logger på shoppen og kan i ro og mag kan vælge deres personlige gave.

3

Gaven gives

I modtager gaverne, så medarbejderne kan få dem, før de går på juleferie. God jul!

Vi giver 200.000 julegaver om året

Common Sense er en af Danmarks største leverandører af firmajulegaver. Vi har leveret gaveløsninger til danske og skandinaviske virksomheder siden 1999. Vi leverer mere end 200.000 julegaver om året og er specialister i gaver, sports- og profiltøj til virksomheder.

Sund fornuft og ansvarlighed

Fundamentet og drivkraften i Common Sense er, som navnet antyder, SUND FORNUFT. For os er kvalitet, ansvarlighed og gode relationer kodeord i alt, hvad vi foretager os, uanset om det er kunderådgivning, leverandørsamarbejde eller leverancer. Vi er klar til at servicere jer gennem en tæt og konstruktiv dialog hvad end det handler om en webløsning eller en enkelt gave til jeres medarbejdere

Personlig rådgivning hver gang

Som kunde hos os får I en personlig rådgiver tilknyttet. Denne person er jeres garant for god service, kendskab til jeres ønsker og hjælp undervejs i processen. Vi sætter os grundigt ind i jeres behov og ønsker, så jeres medarbejdere får den bedst mulige oplevelse. Alle kunder er velkomne i vores showroom, hvor vi gennemgår de udvalgte produkter og kommer med konstruktive input til jeres ønsker.

Book tid til besøg i vores showroom

Skal udfyldes