Profiltøj til alle formål

Vi har et stort udvalg af klassisk profiltøj til alle formål. Vælg blandt t-shirts, skjorter og bukser i høj kvalitet fra kendte danske og udenlandske brands. I kan selvfølgelig få logo og navn trykt eller broderet på, så profilbeklædningen understøtter jeres brand bedst muligt. Ring til os og hør nærmere 44 53 99 88

Vi har profiltøj, der understøtter din virksomheds identitet.

Udvalg af profiltøj

Vi har et stort udvalg af profiltøj til forskellige begivenheder og formål. Du kan både finde profiltøj, som kan bruges på kontoret, til netværksmøder og konferencer samt profiltøj, som kan bruges i mere uformelle sammenhænge. Du har naturligvis også mulighed for at få tryk eller broderi på det profiltøj, som du vælger.

Til sportsarrangementer kan du blandt andet få løbetøj og cykeltøj fra kendte mærker som Nike, Adidas, Under Armour og Newline. Du kan se alt vores firmasportstøj her. Derudover har vi t-shirts, tank tops, polo shirts og skjorter fra mærker som Tee Jays, Neutral, ID, Eterna og ETON i adskillige farver og materialer.

Vi tilbyder også sweatshirts, hoodies og strik i fin kvalitet fra mærker som Tee Jays, Neutral, ID, Eterna og ETON i mange farver og materialer. Du kan også få jakker, softshells eller veste fra mærker som Tee Jay, Neutral, Nimbus og Cutter & Buck. Derudover har vi tilbehør som huer, caps, tasker og handsker i vores udvalg.

Hør mere om hvad vi kan tilbyde dig af profiltøj

Skal udfyldes

Hvad er profiltøj?

Profiltøj er tøj til medarbejdere i en virksomhed. Det kan være alt lige fra bukser, hoodies, jakker og skjorter til tilbehør som tasker, huer eller kasketter. På profiltøj sidder der ofte et logo eller slogan, så man kan se, hvilken virksomhed medarbejderne kommer fra. Kort sagt viser det jeres profil som virksomhed udadtil. 

Man kan bruge profiltøj til mange formål. Det kan eksempelvis være til sportsarrangementer eller i det daglige arbejde. Hos os har I mulighed for at vælge mellem mange forskellige modeller og finde lige netop dét profiltøj, som passer til jeres formål og virksomhed.

Profilbeklædning

Profiltøj kaldes også profilbeklædning. Profilbeklædning er en måde, hvorpå virksomheder kan vise identitet ved eksempelvis at have logotryk eller broderi på profilbeklædningen. Det kan være med til at styrke jeres brand og få andre til at huske jeres virksomhed bedre.

Det kan skabe interesse hos kunder og samarbejdspartnere, når de ser jeres medarbejdere i profilbeklædning. Derfor kan det være en stor fordel at have profilbeklædning til medarbejdere i høj kvalitet med tydeligt logo eller slogan. Uanset hvilken stil I ønsker, så står vi klar med en række muligheder.

Profiltøj med logo

Profiltøj med logo viser jeres identitet og brand. Det er med til at signalere, hvor jeres medarbejdere kommer fra og er på mange måder god reklame for virksomheden. Mange medarbejdere sætter også pris på at have profiltøj, som både er pænt og behageligt at have på.    

Logoer og slogans kan se ud på mange måder, og placeres flere forskellige steder på profiltøj. I kan eksempelvis få et stort logo på ryggen af en arbejdsjakke eller et mindre diskret logo broderet på firmaskjorter. Bestiller I profiltøj med digitalt logo hos os, kan I vælge mellem uanede farve og detaljer, og I kan være sikre på, at kvaliteten er i top. Vi står altid klar til at rådgive jer om logotryk og broderi med jeres brand eller slogan.